Look van de maand

UITSTRALING van de maand Augustus

          

Geïnspireerd door de Neo mint kleurentrend
Deze maand gaan we voor mintgroen in de look die geïnspireerd is door de Neo mint kleurentrend. Dit varieert van heldere mintgroene kleuren naar zachte pasteltinten.
Deze zachte en verfrissende kleur staat op het punt om één van de meest populaire kleuren te worden voor zowel mode als interieur. De kleur geeft je verrassend veel combinatie mogelijkheden.

Kleurenpalet:
We hebben de mint kleuren gecombineerd met warme tinten van oranje en donkerblauw. Op deze manier krijg je sprekende kleurencombinaties die rustgevend werken.

 Tips van onze Stylist

Mintgroen is een zachte, frisse en zuivere kleur die makkelijk te combineren is met andere kleuren. Ga voor combinaties met warme diepe tinten voor een verassend kleurenpalet. Je kan ook gaan voor neutralere kleuren om een meer rustgevend effect te krijgen. De keuze is aan jou!

 

De perfecte zomerlook

Deze kleur is perfect voor een zomerse look. Geef een kalme en relaxte zomersfeer aan je interieur door mintgroen toe te voegen aan de ruimte. De kleur is uitermate geschikt voor je slaapkamer om een rustgevende omgeving te creëren.
Wanneer je kiest voor een monochrome look met mintgroen als hoofdkleur, combineer het dan met texturen om zo een goede balans te krijgen.

 Combineer met natuurlijke elementen

Mintgroen gaat mooi samen met natuurlijke elementen zoals hout, kurk, rotan en kamerplanten. Het is ook perfect te combineren met staal, marmer en terrazzo. Haal het maximale eruit door verschillende materialen te mixen.

STOF & UITSTRALING van de maand Juli

Zomergevoel
Met deze look verwelkomen we de zomer. Een heldere hemel, zon, zee, strand en een zomerse bries. Het doet ons allemaal genieten van dat mooie zomergevoel. Deze look toont een gezellige, zomerse picknick langs een meer.

Kleurenpalet :
Het kleurenpalet is geïnspireerd door de look zelf: Fris met tinten van oranje en roze, die centraal staan. Deze accentkleuren zijn gebaseerd op het mooiste moment van de dag – zonsondergang!

Tips van Styling-Team

Het zomergevoel begint bij een licht en luchtig interieur.
Verwijder de accessoires die je niet nodig hebt in de zomer, zoals dekentjes en plaids.

Kleuren ...

et toevoegen van lichte pastelkleuren of heldere kleuren, zorgt ervoor dat je interieur een zomerse uitstraling krijgt.
Zorg voor een goede harmonie in het gebruik van complementaire en natuurlijke kleur tinten.

 Breng buiten naar binnen...

Haal binnen naar buiten en buiten naar binnen door de styling van de tuin of het balkon aan te passen op je interieur, op deze manier maak je van binnen en buiten één geheel.

 Vervang de zware overgordijnen tijdens de zomermaanden door gordijnen met een natuurlijke uitstraling. Dit zorgt voor een frisse en luchtige zomerse look. Linnen-look gordijnen zorgen voor een licht en fris gevoel.

De Levanto met 46 kleuren en de Easy Linen met 55 kleuren hebben beide mooie natuur, pastel en fellere tinten om het zomer gevoel in huis te halen. Voor mooie botanische patronen kun je eens kijken naar onze Sorrento, Filou of Camellia.

STOF & UITSTRALING van de maand Juni

    

Welcome to the Jungle!
Deze maand hebben we ons laten inspireren door het populaire Jungle-thema om deze look te creëren. Botanische en tropische patronen, dierenprints en een kleurrijke mix van materialen zijn de belangrijke elementen in deze trend.
Kleurenpalet :
Het kleurenpalet van dit jungle-thema is veel kleurrijker dan in alle andere trends. Een mix van uni’s en patroonstoffen in tinten van oranje, geel, aquablauw en weelderig groen vormen samen deze look. 

Styling Tips :

Het Jungle thema is een echte trend in de interieurwereld. Het laat je toe om je verbeelding de vrije loop te laten gaan. 

Wil je niet dat het jungle-thema je hele interieur bepaalt? Creëer een eigen plekje waar je met dit thema kan spelen. 

Kamerplanten met grote bladeren zijn essentieel in deze look! Het voegt leven en kleur toe aan je kamer. 

Durf patronen te gebruiken – mix dierenprints met tropisch geïnspireerde patronen om pakkende combinaties te maken. 

Ga voor felle kleuren in deze look. Ben je hier niet volledig zeker van? Pas deze kleuren dan toe in je accessoires, deze kan je makkelijk aanpassen. 

Dierenprints zoals de BASOO en MALAWI hebben zowel sobere als felle kleuren waarmee je kan werken voor het stofferen van je meubels. Geschikte gordijnen voor deze look zijn de GERMAINE, REFLECT, VIVID en de COMPOSE. Wil je een in-between gebruiken, ga dan voor de SORRENTO of de CAMELLIA

PIECK

Heb je oog voor detail?
Dan is Pieck met zijn weving met prachtige kleurschakeringen echt iets voor jou.
De grove inbetween oogt sprookjesachtig en nostalgisch.
Met dit kleurenpallet waan je je meteen in de wolken.