Look van de maand

Look van de maand - Juni

Wie heeft het niet gemist om zichzelf op te tutten en uit eten te gaan met familie en vrienden? Hopelijk kan de tweede helft van dit jaar deze gemiste tijd goedmaken. 
De look van deze maand gaat over het borrelen en dineren in style! Een prachtig restaurant met geweldige service, goed eten en drinken en een fijn gezelschap waar we kunnen genieten van de kleine fijne dingen in het leven.
Er is een chique en uitnodigende look gecreëerd door het gebruik van onze nieuwe projectstoffen. Flint CS als gordijn, de populaire velours Tour FR op de stoelen en onze nieuwe vlekbestendige velours meubelstof Lapis FR op de barkrukken. 

Kleurpalet

Er ontstaat een balans tussen de warme sfeerverlichting en het frisse zomerse mint groen met accenten van goud en koper. Het resultaat is een combinatie van een heldere, frisse look in een warme en chique setting. 

Creëer deze sfeer ook thuis

Creëer de sfeer van de look ook thuis na met gebruik van warme sfeerverlichting, kaarsen, tafel accessoires en erg belangrijk, comfortabele stoelen! Velours voegt een chique uitstraling toe aan meubelbekleding. Ga voor onze Easy & Safe, vlekbestendige velours voor een onbezorgde diner ervaring. 

Durf kleuren te combineren

Kleuren hebben een direct effect op je stemming. Warme kleuren zijn stimulerend en perfect voor sociale ruimtes. Koude kleuren zijn daarentegen juist rustgevend. Durf kleuren te combineren om een aantrekkelijk interieur te creëren die past bij jouw persoonlijkheid. Onthoud, de truc is om alles in balans te brengen.  

KOBE's FR stoffen

Kobe’s FR stoffen zijn gemaakt met de nadruk op balans tussen design en technologie. De stoffen voldoen aan de strenge eisen voor project gebruik en zijn verkrijgbaar in natuurlijke tinten en prachtige kleuren, waardoor ze perfect toepasbaar zijn in elk interieur. 

Houd onze nieuwe project collecties in de gaten, waaronder twee gloednieuwe vlekbestendige velours meubelstoffen.

Look van de maand - Mei

Deze maand laten we ons inspireren door de Pantone kleuren van het jaar. Twee onafhankelijke kleuren die samen zijn gekozen om een boodschap van geluk ondersteund door standvastigheid over te brengen. Deze twee individuele kleuren samen stralen kracht en positiviteit uit.

De doordachte combinatie van de Pantone kleuren Ultimate gray en Illuminating yellow brengen een zonnige en vriendelijke uitstraling in het vooruitzicht. Een stabiele en betrouwbare grijstint opgevrolijkt met geel creëert een levendige sfeer, die de spirit aanmoedigt en versterkt.

Kleurpalet

In deze look hebben we verschillende elementen in geel- en grijstinten gecombineerd. De twee kleuren geven samen een stoer en speels effect.

Warme en zonnige kleuren!

De zomer is de perfecte tijd om warme, zonnige kleuren toe te voegen aan je interieur. Grijs en geel creëren samen een goede balans tussen een stevige en speelse basis!

Gecontroleerde gelaagdheid

Wanneer u met twee afzonderlijke krachtige kleuren werkt, kunt u deze het beste samenbrengen in gradaties door middel van aanvullende kleuren te gebruiken. Door het gebruik van aanvullende tinten in dezelfde kleurgroepen ontstaat er een vloeiende overgang van elementen. Voeg alle materialen samen om een totaalbeeld te krijgen.

Een statement creëren

Op zoek naar een zonnig statement in je kamer? Door een meubel in een felgele kleur te bekleden, kan je kamer al een boost krijgen naar de zonnige sfeer die je zoekt.

Look van de maand - April

Het seizoen van ontwaken, langer daglicht en het eerste groen. De bloemknoppen kondigen het einde van een lange winter aan. 
Met de lente op komst hebben we voor een plezierige en opbeurende stemming gekozen met een lichte en open look in pasteltinten. In deze look lichten wij onze nieuwe kamerhoge satijnen gordijnstof BRILLIANCE uit en op de bank is onze, eenvoudig schoon te maken, BARIUM te zien.

Kleurpalet

Een licht en fris kleurpalet is gecreëerd door de paarse, groene en blauwe pasteltinten met zachte metalen accenten van rosé goud. De kleuren combineren goed waardoor een hartelijk en open gevoel van lente wordt gecreëerd. 

Laat de voorjaarsschoonmaak beginnen

Berg de winter plaids en dikke dekens op en maak je huis gereed door middel van een grote voorjaarsschoonmaak. Het is de perfecte tijd om voor een lichtere en frisse look te gaan in je huiskamer. Opgeruimd en open voor nieuwe interieur inspiratie!

Lichte kleurtinten

Niets zo passend bij de lente als lichte, opfleurende kleuren in interieur. Vervang de donkere, winterse tonen voor lichte aangename kleuren in je gordijnen en accessoires. Gordijnen voegen veel uitstraling toe in de ruimte. Als je donkere gordijnen hebt, dan is het nu de perfecte tijd ze te vervangen voor een frisse nieuwe kleur!

Tijd om bloemen en planten toe te voegen

Een plant is niet alleen een accessoire, maar geeft de kamer leven en brengt een positieve sfeer. De lente is een perfect jaargetijde om prachtige bloemen en planten te vinden welke jouw woonkamer tot leven brengt

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.