Look van de maand

Look van de maand - September

Easy & Safe meubelstoffen
 

Deze maand is onze look gebaseerd op onze EASY & SAFE-meubelstoffen. Gemakkelijk te reinigen, vlamvertragende meubelstoffen met een natuurlijke touch en een breed aanbod aan kleuren. Deze kleuren zijn trendy voor zowel prive gebruik als voor projecten.

Of het nu om een druk huishouden met kinderen en huisdieren gaat of om een hotel of restaurant. De EASY & SAFE-meubelstoffen zijn eenvoudig schoon en vlekvrij te houden door de nieuwe vlekvrije technologie. 

Onze stylisten hebben in deze look een “afterparty”-sfeer gecreëerd. Morsen en vlekken zijn onvermijdelijk, maar zeer gemakkelijk schoon te maken! 


Kleurpalet

Deze look wordt gekenmerkt door een zacht kleurenpalet van de pasteltinten roze en blauw. Dit wordt geaccentueerd met de warme aardetint bruin, welke evenwicht en diepte toevoegt aan dit palet. 

Kobé

Pasteltinten combineren

Pastelkleuren creëren een zachte kalmerende look en kunnen goed met elkaar en andere kleuren gecombineerd worden. 
Het combineren van pastelkleuren met wit en fellere kleuren zorgt voor een meer heldere uitstraling. Combineer pastelkleuren met warme aardetinten om contrast toe te voegen. De warme kleuren laten de pasteltinten tot leven komen. Voor ruimtes met veel neutrale tinten, zoals grijs of aardetinten, zal het toevoegen van een paar pastelkleurige accenten de kamer een boost geven. Door toevoeging van texturen en patronen aan de pasteltinten creëer je een spannend kleurenpalet.

Kobé

Tips voor het reinigen van meubelstoffen

Met onze makkelijk te reinigen meubelstoffen zijn zelfs lichte kleuren geen probleem meer. Bij hardnekkige vlekken zoals modder, ketchup, jam, yoghurt etc. verwijdert u eerst de vlekresten met een lepel. De meeste vlekken zijn eenvoudig te reinigen met alleen water. Raadpleeg altijd onze reinigingsinstructies voordat u deze stoffen begint te reinigen.

Kobé

Velours blijft trendy

Velours is tijdloos en past in elke stijl en seizoen. Als gordijnstof geeft velours een luxe en elegante uitstraling. Zachte, rijke velours tillen meubels naar een hoger niveau door hun textuur en kleurdiepte. Mix velours met andere stofstructuren en patronen om een verbluffende interieurstatements te creëren.

Look van de maand - augustus

Deze maand is onze look gebaseerd op onze gerecyclede vitrage MOSA FR. De stof is geweven met gerecyclede Polyester FR garen. Behalve dat het een absolute noodzaak is voor onze planeet, bieden recycling en upcycling ook creatieve mogelijkheden. Deze look visualiseert het verhaal van onze MOSA. 

Om deze garens te maken worden plastic flessen ingezameld en gerecycled. Een extra upgrade zijn de vlam vertragende eigenschappen en een natuurlijke linnen look en feel. Het resultaat hiervan is een prachtige stof met een zachte linnen touch in natuurlijke kleuren. 

Kleurpalet

Voor dit moodboard hebben we onze focus gelegd op de blauwe en grijze tonen. Grijs en blauw zijn tijdloze, veelzijdige kleuren die goed samengaan met andere kleuren. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk gerestyled worden en zijn nieuwe combinaties met bestaande meubels mogelijk.  

Ga voor een duurzaam interieurontwerp

Kies milieuvriendelijke producten en methodes voor jouw interieur projecten. Kies producten die gerecycled, natuurlijk, duurzaam of makkelijk te recyclen zijn. Investeer in kwaliteitsproducten met tijdloze stijlen die gemakkelijk te onderhouden, updaten of te restylen zijn. 

Ga energiezuinig

Voorbeelden van energiezuinig interieurontwerp zijn energiezuinige verlichting, goede isolatie van ramen en deuren, regenwatergebruik en waterbesparing, gebruik van zonne-energie enzovoort. Efficiënt gebruik van ruimte en daglicht draagt bij aan maximale duurzaamheid. Het overal mogelijk behouden van natuurlijke hulpbronnen is de sleutel tot een duurzame toekomst. 

Ga creatief: upcyclen en transformeren

Ga creatief aan de slag met bestaande interieurmeubels of decoraties. Zoek naar mogelijkheden voor het transformeren van je interieur zonder items weg te gooien die een nieuwe look kunnen krijgen. Bijvoorbeeld het herstofferen van een meubel, een nieuwe verflaag of een restyling zorgen voor creatieve kansen met toegevoegde duurzame waarde. 

Look van de maand - Juli

De zomer is eindelijk aangebroken! Voor de meeste van ons brengt dit een gevoel van vrijheid, om ons gewone leven weer op te pakken dat we zo gemist hebben. Het samen zijn met vrienden en familie, genieten van het buitenleven en het gemak om overal heen te kunnen gaan. Het koesteren van de fijne momenten van het leven is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. 

Onze stylisten hebben deze Bohemian strandpicknick gecreëerd om de zomer te vieren: de lange dagen, zon, zee, strand, samen zijn en genieten van het buitenleven. Deze look heeft een nonchalante, relaxte vibe met een accent op de typische boho spirit. Het nodigt uit om een tijdje te verblijven.

Kleurpalet

Een nonchalante, ontspannen boho-chic stijl staat centraal in deze look. Dit wordt gecreëerd met voornamelijk lichte kleurtinten als crème, beige, zand en taupe. Deze kleuren worden geaccentueerd door de natuurlijke stoffen die voor de accessoires worden gebruikt.

Go Boho

Boho-chic is niet alleen aantrekkelijk voor interieurs maar ook voor exterieurs. Combineer natuurlijke texturen, eclectische patronen en materialen in een gezellige, persoonlijke setting. Ontspannend, uitnodigend, comfortabel en eclectisch zijn de uitgangspunten voor deze look.

Rieten manden, rustieke vloerkleden, houten meubels, lage zitmeubels, vloerkussens of shag poefs en planten zijn geweldige accessoires voor een boho-chique look.

Kleurkeuzes

Een Bohemian stijl biedt brede en eindeloze mogelijkheden in kleur- en patrooncombinaties. Voor deze look hebben we gekozen voor een neutraal kleurpalet met subtiele chique accenten. Hieraan kun je een vleugje kleur toevoegen om meer diepte te creëren. 

Als alternatief kun je ook gaan voor een kleurrijke bohemian look, waarbij felle kleuren, patronen en texturen gecombineerd worden in een spannende eclectische mix.

Patronen en texturen

De combinatie van patronen en texturen is de sleutel tot deze look. Het mixen van unieke decoratieve of etnische dessins in natuurlijke structuren en kleuren creëert een gelaagde look en feel.

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.