Look van de maand

Look van de maand mei

De Essentials voor thuis

Deze maand halen we inspiratie uit onze Essentials collecties met een moderne, eenvoudige en open look. Onze nieuwe Essentials stof CARBON is toegepast in deze look op het “WAVE” systeem. Deze look benadrukt de belangrijkste kenmerken van onze Essentials collecties – een eenvoudige, ingetogen elegantie, gecreëerd met soepel vallende, kamerbrede stoffen in een zachte, neutrale kleurcombinatie. Het concept van deze look is gericht op het maximaliseren van de hoogte van de kamer en de ramen met de gedachte “less is more” in de aankleding. 

Kleurpalet

Er is een eigentijds, natuurlijk kleurpalet gecreëerd met zachte neutrale tinten grijs, beige en wit met accenten van lichtgroen. Dit kleurpalet accentueert de hoogte van de ruimte, waardoor de belangrijkste elementen eruit springen. 

Kobé

Gebruik de hoogte

Gebruik kamerhoge stoffen en drapeer deze van plafond tot vloer om de hoogte van het raam te benadrukken. Veel van onze kamerhoge stoffen zijn kantelbaar toepasbaar bij extra hoge plafonds.

Kobé

Gebruik de ruimte

Gebruik interieurelementen om de stijl te accentueren met optimaal gebruik van de ruimte. Houd voor een eigentijdse, moderne uitstraling de kamer overzichtelijk met alleen essentiële elementen in de juiste maat en plaatsing.

Kobé

Gebruik accentkleuren

Accentkleuren brengen de kamer tot leven en dragen bij aan een interieurstijl, zelfs met het kleinste accent. Vooral wanneer je werkt met een aardekleurige, minimalistisch ingerichte ruimte, zal een vleugje kleur de ruimte een broodnodige visuele boost geven. Een accentmuur, een fauteuil, kussens, kunstwerken en planten zijn geweldige tools om kleur toe te voegen aan het interieur. 

Look van de maand April

Round it up

Organische vormen in meubelen en accessoires blijven dé trend in interieur styling. Deze vormen zijn geïnspireerd op de natuur, zijn tijdloos en niet gebonden aan een exacte dimensie. Ronde organische meubelen bekleed met zachte, gestructureerde stoffen zijn erg populair. Organische, ronde vormen doorbreken en verzachten de rechte en hoekige lijnen van het totale interieur. Vooral als de woning is gebouwd in een strakke, moderne bouwstijl. Door de meubels te bekleden met zachte, rijke meubelstoffen zien ze er comfortabeler en zeer uitnodigend uit. 
Onze stylisten hebben KOBE’s Easy & Safe meubelstoffen gebruikt om de look van de maand in deze trend te creëren. 

Kleurpalet

Zachte pasteltinten van groen, roze en blauw worden in deze look gecombineerd en complimenteren de ronde, organische vormen. 

Look avril

Houd het praktisch rond

Stijlvolle sofa’s, lounge stoelen, tafels, vloerkleden en accessoires in ronde, organische vormen zijn geweldig om te combineren om deze look te creëren. Kies ontwerpen die bij hun functie passen en breng deze in balans, zodat het geheel tijdloos en comfortabel blijft. Het comfortabel zitten van banken en stoelen is een belangrijk aspect. 

Look avril

Houd de kleuren in balans

Een organisch gevormde bank, lounge stoel of zitmeubel wordt automatisch een statement piece. Afhankelijk van het kleurenpalet dat je in de kamer gebruikt, is het aan jou om de aanwezigheid van dit meubel te verzachten of te accentueren door het kiezen van de kleuren. Gebruik voor een ingetogen, tijdloze look de accentkleuren in je interieur die gemakkelijk te veranderen zijn en houd de grotere stukken zoals tapijten en meubels in kleuren die je niet snel beu zult worden. 

Look avril

Ga voor het beste

Kies duurzame stoffen met als eigenschap: gemakkelijk reinigbaar. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen voor fluweel, teddystoffen en zachte, lichtere kleuren zonder je zorgen te maken over hardnekkige vlekken. De Easy & Safe collecties van Kobe zijn ontworpen voor zowel gebruik in woningen als op projectbasis en zijn de beste keuzes voor uw bekleding.

Look van de maand maart

Very Peri

Deze maand hebben onze stylisten een driedimensionale visualisatie gemaakt met de nadruk op de Pantone-kleur van het jaar – Very Peri. Veri Peri is een dynamische maagdenpalmblauwe tint met een levendige violetrode ondertoon en wordt door Pantone als de gelukkigste en warmste blauwtint benoemd.

“PANTONE 17-3938 Very Peri bevat de kwaliteiten van blauwtinten en heeft tegelijkertijd een violetrode ondertoon. Very Peri showed een opgewekte, vrolijke houding en dynamische aanwezigheid, welke creativiteit en fantasierijke expressie aanmoedigt.” – Pantone.

Veri Peri voegt een frisheid in het interieur toe en kan leiden tot creatieve kleurencombinaties. Het is een perfecte accentkleur toepasbaar in alle seizoenen, het voegt een vleugje kleur toe en is een visuele versterking aan het interieur.

Kleurpalet

Om het effect van deze kleur in een natuurlijk palet te benadrukken, hebben we deze levendige kleur gecombineerd met de natuurlijke tinten beige en taupe. 
Hierdoor ontstaat een creatieve, gewaagde maar toch speelse en sensuele combinatie.

Look mars

Veri Peri-accenten

Om een overweldigende aanwezigheid van deze gewaagde kleur te voorkomen, kun je het beste Very Peri gebruiken als accentkleur – in vloerkleden, kussens, vazen en andere accessoires. Een accentmuur kan ook decoratief zijn als achtergrond. In de slaapkamer kun je deze kleur terugbrengen in het hoofdbord of als beddengoed.

SALON BAIE VITREE

Introduceer Statement Furniture

Deze kleur is geweldig om toe te voegen aan een opvallend meubelstuk. Door de blauwe basis geeft de kleur een gevoel van comfort en rust, welke perfect samengaat met een zachte inrichting.

Look mars

Het juiste kleurenpalet en belichting

De ondertonen van deze hybride kleur kunnen anders reflecteren op verschillende belichting. Het is verstandig om de gekozen kleurcombinaties te controleren bij directe en indirecte verlichting in de ruimte. Bij deze levendige, warme kleur passen natuurlijke tinten zoals wit, zachte zandtinten, beige en taupe. Ook andere accenttonen zoals groen, blauw en zelfs oranje en roze behoren tot de mogelijkheid. 

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.