LOOK VAN DE MAAND

LOOK VAN DE MAAND february

The New Essentials

In deze look van de maand presenteren we enkele nieuwste stoffen uit onze ESSENTIALS-collecties. De Essentials-collectie biedt een uitgebreid assortiment eenvoudige, gebruiksvriendelijke, kamerhoge gordijnen en vitrages voor alle interieurstijlen.

De look is voorzien van CLOVE, een chintzed-look, semi-transparante imitatielinnen gedrapeerd in deze moderne, industriële gestileerde kamer. De kleur taupe voegt warmte toe aan de kamer waardoor alles samenkomt. Onze Clove kan ook in de breedte worden gekanteld, waardoor het ook prachtig valt op een hoger raam. Deze look heeft het beste van beide, een moderne industriële vibe versterkt met een warme, chique touch.

KLEURPALET

Het grootste deel van dit kleurenpalet bestaat uit aardetinten. Een warme taupe kleur en beige tinten voegen de nodige warmte toe aan het strakke design van de ruimte. De chintzed glans op de stof geven de aardetinten een chique uitstraling. 

Kobé - look du mois - novembre

XXL en meer

Zoek bij hogere plafonds naar gordijnen en vitrages die kunnen worden gekanteld, zodat ze over de volledige hoogte van plafond tot vloer kunnen worden gedrapeerd. Hierdoor komt de hoogte van de kamer goed tot zijn recht. Veel van de kamerhoge stoffen van Kobe kunnen worden gekanteld, waardoor ze toepasbaar zijn voor alle raamhoogtes. 

Kobé - look du mois - novembre

Voeg een chic randje toe

Kies stoffen en accessoires met een chique uitstraling om de minimalistisch ingerichte kamers in balans te brengen. Een subtiele mix van metallic of chintzed glans in de gordijnen, chique patronen en details op kussens en smaakvolle accessoires werken goed samen om stijl aan de kamer toe te voegen. In deze look wordt de strakke moderne setting van de kamer verzacht door de ronde lampen. De gouden gloed complementeert de warme taupe kleur in de gordijnen wat een warme touch geeft aan de ruimtes.

Kobé - look du mois - novembre

Meer dan een gordijn

Nu grote open ruimtes populair zijn in woonconcepten, kunnen stoffen niet alleen dienen als gordijn, maar tevens als roomdividers. Gordijnen als roomdividers zijn geschikt om ruimtes te scheiden, een isolatielaag toe te voegen en voor decoratieve accenten. Gordijnen geven niet alleen privacy van buitenaf, maar dienen ook als akoestisch absorberend materiaal binnen de ruimte.

LOOK VAN DE MAAND januari

Simple Elegance

Allereerst wensen we je een gelukkig nieuwjaar! We hopen dat je een geweldig 2023 hebt gehad en dat 2024 een mooi jaar mag worden. 

De eerste look van de maand van dit jaar is geïnspireerd op onze nieuwe collectie ‘Ensemble’. Deze collectie brengt een reeks kamerhoge klassiekers bij elkaar en straalt elegantie uit. Het product dat in deze look wordt getoond, is GINSENG, een kamerhoge zijde look, stijlvol toegepast in deze gerenoveerde kerk. 

Deze look draait allemaal om klassiekers die samenkomen in moderne, elegante eenvoud. Een tijdloze zijde, herontdekt en geweven met moderne technieken en gestyled in een eigentijdse omgeving. De prachtige ruimte is perfect om onze nieuwe favoriete kamerhoge, stof te presenteren. Deze heeft een authentieke zijde-look met slubs en changeant effect in een reeks van rijke, levendige kleuren. Dit maakt de Ginseng perfect om deze ruime, moderne open leefruimte compleet te maken.  

KLEURPALET

Om deze look vorm te geven is er gekozen voor een diep, roodachtig koraal uit de Ginseng kleurreeks. Deze levendige kleur in combinatie met de melange van kleuren in het glas-in-loodwerk, fungeert als een contrasterende accent bij de gebroken witte- en eiken tinten in de ruimte. 

Kobé - look du mois - janvier

Van plafond tot grond

Drapeer je gordijnen van plafond tot aan de vloer. Ginseng heeft een hoogte van 310 cm, waardoor het in de meeste interieurs van plafond tot aan de vloer kan hangen. Dit draagt niet alleen bij aan de perceptie van de hoogte van de ruimte, maar ziet er ook elegant uit. Dit wordt vooral aanbevolen voor kleinere kamers of ruimtes met lagere plafonds. 
Kobe biedt ook een assortiment kamerhoge stoffen die gekanteld kunnen worden voor hogere ruimtes. 

Kobé - look du mois - janvier

Kies voor kleurrijke accenten op het raam

Gordijnen bepalen de ruimte. Ze beïnvloeden alles in de interieurstyling van de ruimte, van sfeer tot de hoeveelheid licht. Ga voor een statement kleur dat de ruimte tot leven brengt en bijdraagt aan de totale look. Kies een kleur die je mooi vindt en die in harmonie is met de rest van je interieur om prachtige raam statements te creëren.  

Kobé - look du mois - janvier

Less is more

Voor deze look hebben we gekozen voor minimalistische elegantie. Bij open leefruimtes is het belangrijk om meubels en decoratieve details in balans te houden met de ruimte. Simple elegance kan worden bereikt met heel weinig, mits het goed wordt gedaan. Overdaad kan worden vermeden door zorgvuldig elementen te selecteren die een functionele, emotionele of decoratieve waarde hebben zonder de inrichting te overdrijven. 

LOOK VAN DE MAAND december

Christmas Time

De kerstlichtjes beginnen de straten te verlichten, eindelijk gearriveerd, December! De periode van Kerst en alle feestelijkheden daaromheen. Vind de perfecte boom, haal de lampjes en decoratie van zolder en maak je klaar voor een fantastische kersttijd met familie en geliefden. Ga genieten van de kerstmarkten, shop voor de perfecte cadeaus met een glas glühwein in de hand en rond de dag af met een knusse avond bij de open haard.

Terwijl 2022 eindigt, wenst ons Marketingteam je een zalige maand met veel aangename, liefdevolle dagen. Geniet van het zoeken naar de mooiste cadeaus, het inpakken en tal van fijne momenten met je dierbaren.

Hier is een inspirerende look voor de laatste look van de maand van dit jaar – Christmas time! We zien je graag volgend jaar weer met meer looks en inspiratie!

KLEURPALET

We hebben gekozen voor de klassieke kerstkleuren; tinten van rood, bordeaux, groen en goud. Een rijk, luxueus kleurpalet met een sprankelende, uitnodigende sfeer om in de stemming te komen voor het vieren van deze prachtige tijd van het jaar.

Kobé - look du mois - décembre

We wensen u het aller beste toe!

Goede gezondheid

Vrede & Vreugde

Voorspoed

Plus d'informations ?

Besoin de renseignements complémentaires ? Passez dans notre magasin. Vous pouvez aussi contacter votre magasin de décoration par téléphone.
Nous nous occupons de vos chantiers notamment dans la région de Tongres, Saint-Trond, Hannut, Ans et dans toute la province de Liège.