Look van de maand

Look van de maand december

Kerst komt eraan!

December staat in het teken van Kerstmis, we kijken uit naar een feestelijke maand met overal glinsterende lichtjes, kerstversieringen en veel quality time met familie en vrienden.

Het kerstgevoel staat voor het genieten van het samenzijn, het optuigen van de kerstboom, kerstmarkten bezoeken en samen met dierbaren de feestdagen vieren. Het is ook de tijd van het jaar waarin we terugkijken op het afgelopen jaar en goede voornemens maken voor het nieuwe jaar.

Ons marketingteam wil je graag bedanken voor je enthousiasme en samenwerking met KOBE en we wensen iedereen fijne feestdagen toe!
Tot volgend jaar!

Kleurpalet

We hebben gekozen voor een chique setting, met feestelijke kleuren in een combinatie van goud en bordeaux met warme tinten van grijs en zwart.  

Look van de maand november

Winter blues

Hoe snel werd de herfst winter?

Een plotselinge omslag van koud en grijs weer buiten, vooral na een spectaculair warme zomer, kan onze stemming beïnvloeden en de winter blues veroorzaken! Het is echter ook de tijd van het jaar waarin we meer dan ooit (mogen) genieten van de warmte en comfort in huis.
De look van deze maand staat in het teken van genieten van lekker binnen blijven. Haal de warme dekens en dikke winterpantoffels tevoorschijn. Pak een warm kopje thee, ga lekker op de bank liggen en verjaag je winter blues met een knus interieur in je eigen cocon van warmte en comfort. In deze winter-geïnspireerde look is onze nieuwste dim-out Trench FR te zien. Deze is niet alleen geweldig om daglicht tegen te houden, maar werkt ook isolerend om de warmte binnen te houden. 

Kleurpalet

Onze stylisten hebben gekozen voor een kleurconcept dat is geïnspireerd op de ‘winter blues’; zachte en koude blauwtinten gecombineerd met warme aardetinten om een perfect winters kleurpalet te creëren.

Look novembre

Gordijnen isoleren

Gordijnen, vooral gestructureerde stoffen zoals fluweel, wolmix en volumineuze mengsels, hebben isolerende eigenschappen waardoor warmteverlies door de ramen wordt voorkomen. Speciale stoffen zoals dim-outs die zwaarder zijn dan andere gordijnen, houden ook de warmte vast. Een gordijn voeren is een goede manier om het gordijn niet alleen te beschermen tegen zonlicht, maar ook om de isolerende eigenschappen daarvan te vergroten.  

Look novembre

Weg met de winter blues

Weg met de winter blues door je oude interieur in te ruilen voor warmte en gezelligheid. Tijdens seizoenswisselingen, vooral in de winter, helpt een nieuwe look om je stemming te verbeteren. Voeg warmte toe in je interieur door middel van accessoires zoals kaarsen en lampen om zoveel mogelijk warm licht te creëren. Grote, dikke tapijten zorgen voor een knus interieur om deze winter comfortabel door te brengen. Tot slot, vergeet niet om winterse bloemen en planten toe te voegen aan je interieur, die zorgen altijd voor een goede sfeer.  

Look novembre

Lichtere kleuren

Naarmate het buiten donkerder wordt, fleuren lichtere kleuren de kamer op. Vooral in combinatie met het warme licht van lampen of een open haard. Ga voor koelere tinten op grotere oppervlakken en voeg hier warme accenten aan toe om een gastvrije, aangename sfeer te creëren. 

Look van de maand october

Herfst melange

Het is alweer oktober en de herfst begint in volle glorie.

De herfstperiode brengt een bitterzoete sfeer. Aan de ene kant zijn de lange zonnige zomeravonden voorbij. Aan de ander kant ondergaat de natuur een betoverende transformatie. Dit maakt het dan ook een hele mooie tijd van het jaar. De natuur om ons heen toont een uitbarsting van kleuren, die in een spectaculaire melange in elkaar overlopen. Om deze melange aan herfstkleuren te creëren hebben onze stylisten een reeks herfstkleuren gecombineerd uit onze nieuwste producten.

Kleurpalet

Een mix van warme, op de herfst geïnspireerde kleuren; tinten van rood, oranje, bruin, goud, donker saliegroen en aardetinten zijn te zien in de look van deze maand.

Kobé

Lekker knuffelen

Het belangrijkste in een herfst setting is een toevoeging van warmte en comfort. Dit geeft duidelijk de juiste sfeer van dit seizoen aan. Met andere woorden, ga lekker knuffelen. Ga voor herfstelementen en herfstkleuren die meteen het seizoengevoel aan je interieur geven.

Kobé

Breng natuurlijke elementen van buiten naar binnen

De natuur geeft ons veel decoratieve elementen die als toevoeging dienen voor het herfstgevoel in het interieur. Seizoenfruit zoals appels, peren, noten, pompoenen of natuurlijke elementen zoals een boeket herfstbloemen of droogbloemen. Ook bladeren of twijgen brengen meteen de sfeer van buiten naar binnen in je interieur. Sfeerverlichting, kaarsen en brandhout wijzen op de seizoenswisseling. Geurkaarsen met herfstgeuren voegen een extra dementie van het seizoen aan het interieur toe.  

Kobé

Warme, gestructureerde stoffen

Gestructureerde stoffen in warme kleuren zijn geweldig voor het seizoen. Velours in diepe, rijke herfsttinten gecombineerd met texturen en patronen zorgen voor de perfecte herfstlook. Creëer een comforthoek die uitnodigend is om zowel samen of alleen lekker te relaxen. Combineer daarbij geweven manden met kussens, dekens en plaids die bij het seizoen passen.

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.