Onze Diensten

Diensten

Hebt u nood aan verandering in uw interieur maar bent u zelf niet zo’n handige Harry? Het werk van Tonton Tapis eindigt niet bij de verkoop van verf, vinyl, behangpapier of raambekleding, … Wij zorgen ook voor een perfecte nazorg, met name door onze producten te plaatsen in Waremme en omstreken. Ontdek al onze diensten.

Confectie*

Maak gebruik van de unieke expertise van onze naaisters. Vertel ons wat u nodig hebt en laat uw aankopen op maat maken door ons team. Overgordijnen, rolgordijnen, andere gordijnen, Japanse panelen, ... Onze naaisters maken alle elementen van uw raambekleding op maat, ongeacht de afmetingen of de vorm van uw ramen.

* Zie verkoopvoorwaarden in de winkel

Prijsbestek

Twijfelt u of u alles wel juist hebt uitgerekend? Onze teams maken voor u een prijsbestek op. Wij meten alles op voor: vloerbekleding, overgordijnen, glasgordijnen en rolgordijnen, verf en behangpapier.

Plaatsing*

Bent u zelf niet zo'n handige Harry? Voor al uw werken van meer dan 25 vierkante meter en als uw woning ouder is dan 10 jaar, hebt u recht op gratis plaatsing. Vraag naar onze voorwaarden in de winkel.

* Zie verkoopvoorwaarden in de winkel
Exclusief reiskosten van €50, waterornament, bevestigen, lassen, tussen deuren, …

Leveringen

Hebt u grote aankopen gedaan die u niet allemaal in uw auto krijgt? Wij leveren ook aan huis! Voor 50€ incl. btw leveren wij alles binnen de zone die is aangeduid op de onderstaande kaart (30km) :

Verhuur

Zin om aan de slag te gaan maar hebt u niet al het nodige materiaal bij de hand om de klus te klaren? Bij Tonton Tapis kunt u ook gereedschap huren: behangafstomer, injectie, extractiemachine: voor de reiniging van vast tapijt, autozetels en canapés, laminaatbeitel.

Wenst u nog meer inlichtingen?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.