Tonton Tapis :
Nog goedkoper zou onwettig zijn !

Gratis plaatsing – Gratis confectie*

* Zie verkoopvoorwaarden in de winkel

Ramen

Ramen

Een oplossing voor elk probleem.
meer informatie

Muren

Muren

Zin om uw huis een persoonlijke toets te geven?
meer informatie

vloeren

vloeren

Geef uw vloeren eens een verjongingskuur!
meer informatie

Accessoires

Accessoires

Omdat geen enkele decoratie compleet is zonder die kleine details.
meer informatie

Van vloer tot plafond

Van vloer tot plafond: uw decoratiezaak in Waremme kleedt uw hele huis aan

Pas verhuisd? Gewoon zin om uw leefruimten te vernieuwen? Sinds 1974 is Tonton Tapis uw decoratiezaak in Waremme. Gordijnen, behangpapier, verf, vloerbekleding, …

Kom snel eens kijken naar ons ruime productengamma in de winkel.

Een virtueel bezoek in 360°

Ontdek en bezoek onze winkel in virtual reality en wandel door de verschillende ruimtes zonder je zetel te verlaten. Bezoek onze winkel virtueel en laat je inspireren!

Een ervaren team tot uw dienst

Al meer dan 40 jaar wordt u begeleid door professionals in onze winkel maar ook daarbuiten. Onze verkopers adviseren u bij de keuze van texturen of kleuren en houden rekening met al uw technische en esthetische eisen. Onze naaisters maken uw gordijnen, overgordijnen, rolgordijnen en Japanse panelen mooi op maat. Onze teams komen bij u langs voor de plaatsing van de producten die u in de winkel hebt gekozen. Samen streven wij naar een onberispelijk resultaat dat perfect is afgestemd op de noden voor uw woning.

Prijsbrekers

Bij Tonton Tapis zijn er altijd wel goede zaakjes te doen. Om u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden, onderhouden wij rechtstreekse contacten met de fabrikanten van de grote Belgische merken. Wij kopen rechtstreeks bij hen en kunnen daardoor de beste prijzen bieden voor:

Tonton tapis vinyle, moquette, peinture, nappe

Afspraak in onze decoratiewinkel

Deze site geeft u al een eerste idee van onze collecties en van de leveranciers met wie wij al jaren samenwerken. Aarzel echter niet om langs te komen in de winkel. U kunt er kennismaken met ons hele productengamma en heel wat inspiratie opdoen. Of u kunt contact opnemen met onze decoratiewinkel, telefonisch of per mail. Vanuit onze winkel in Waremme bezorgen onze teams uw aankopen aan huis in de wijde omtrek – Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans – en in de hele provincie Luik.