Vinylbekledingen

Een ruime keuze aan vinylbekledingen

Op zoek naar een voordelige, stevige en esthetische vloerbekleding? U vindt ze bij ons! Kom eens langs in de winkel en bekijk onze ruime stock aan vinyl; Voor uw woning, winkel of bedrijf hebben wij steeds de geschikte vloerbekleding. De breedtes variëren van 2 tot 5 meter en het materiaal is ook verkrijgbaar in kleef- of kliktegels. Kom zeker eens langs om het gamma Starfloor Click uit te testen. Met één klik zijn de stroken perfect aan elkaar bevestigd. Vinyl laat zich heel makkelijk plaatsen en is geschikt voor elke bouwstijl.

Tarkett vloeroplossingen voor in uw huis

Tarkett is een wereldleider in innovatieve vloeroplossingen voor alle ruimtes in de woning: de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer, het kantoor aan huis, de entree, de kinderkamer en de keuken. Tarkett biedt een uitgebreid assortiment vloerproducten, waaronder vinylrollen en -tegels, tapijt, hout en laminaat. De vloeroplossingen van Tarkett zijn ontworpen om mensenvriendelijke ruimtes te creëren die een geweldig ontwerp combineren met een betere luchtkwaliteit binnenshuis en welzijn voor iedereen.

De groei van de wereldbevolking zet steeds meer druk op onze natuurlijke hulpbronnen en het milieu. We maken de cirkel rond. We helpen onze klanten bij het beheer van vloerbekledingsafval en dragen ons steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Daarom nodigen we onze klanten uit om deel te nemen aan ons ReStart®-inleverprogramma

Met ReStart® willen we post-installatie- en post-gebruiker-vloerbekledingen inzamelen en vervolgens recyclen en hergebruiken als nieuwe grondstof. Projecteigenaars nemen steeds vaker afvalbeheer ter plaatse op in hun aanbestedingen. Via het ReStart®-programma kunnen Tarkett-klanten deelnemen aan een kostenefficiënt initiatief voor de terugname van vloerbekleding. Door deel te nemen aan ReStart® dragen bedrijven een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en aan de overstap naar een circulaire economie. 

Via het ReStart®-programma zamelden we op groepsniveau 102.000 ton vloerbekleding (waaronder vinyl, linoleum en tapijt) in tussen 2010 en 2018. In 2018 zamelden we wereldwijd 3.300 ton installatieafval in via het ReStart®-programma. We werken samen met gevestigde afvalverzamelaars en -transporteurs in de inlever- en recyclingwereld om dit te realiseren.

Zie onze Vinylbekledingen

Een kleine greep uit de vele producten die u in onze winkel kunt vinden.

Wenst u nog meer inlichtingen?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.