Muren en out

Vind het ideale behangpapier voor alle kamers van uw huis

Zin om uw interieur een persoonlijke toets te geven? Een nieuwe muurbekleding kan wonderen doen. Kom eens kijken bij Tonton Tapis en maak uw keuze uit meer dan 100.000 verfkleuren en 300 modellen behangpapier in Waremme.

Behangpapier

Behangpapier

Meer informatie

Beits

Posters

Roberto Cavalli 8

Behangpapier

De kinderkamers, het salon, de eetkamer, … Elke kamer van uw huis verdient bijzondere aandacht en alles hangt af van de smaak en de wensen van de gebruikers. Bij ons vinden alle gezinsleden hun gading in een ruime keuze aan verschillende soorten behangpapier:

Verf

De experts van Trimétal ontwikkelden een reeks kleurgroepen die u harmonieus kunt combineren. Zo maakt u makkelijk uw keuze uit de 100.000 kleuren die beschikbaar zijn in uw winkel in Waremme. Advies nodig? Doe gerust een beroep op onze experts!

Beits

Voor uw binnen- en buitenhoutwerk werken wij met het productengamma Xyladecor. Vernis, beits, olie, … Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor uw parket, tuinhuisje en andere houten oppervlakken.

Posters

Met onze collectie posters hebt u vier nieuwe vrienden in huis. Ze geven ze een uniek karakter en creëren een heel bijzondere stijl aan het interieur. Ons assortiment bevat een diverse mix van stadsfoto’s, bloemmotieven, betoverende landschapsgezichten, creatieve collages en kindermotieven.

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.