Ramen

Snelle, makkelijke en mooie oplossingen voor de bekleding van uw ramen

Behoefte aan snelle, makkelijke en mooie oplossingen voor de decoratie van uw huis?
Overgordijnen, schermen, glasgordijnen, raamdecoratie … Ontdek het ruime productengamma van uw winkel
voor al uw raambekleding in Waremme.

Concept by Tzum

Concept by Tzum

Meer informatie

Schermen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Meer informatie

Overgordijnen

Overgordijnen

Meer informatie

Glasgordijnen

Glasgordijnen

Meer informatie

RAAMDECORATIE

RAAMDECORATIE

Meer informatie

Kant-en-klaar

Kant-en-klaar

Meer informatie
Concept by tzum Tonton Tapis

Concept by Tzum

Een gamma stevige gordijnen en overgordijnen met een origineel design. Ze zijn op maat verkrijgbaar (gratis confectie) en geven een originele toets aan uw interieur.

Schermen

Een ruime keuze aan materialen en afwerkingen voor onze zichtbeschermers of tochtgordijnen. U vindt vast wel een oplossing om nieuwsgierige blikken buiten te houden.

brise-vues Tonton Tapis

Rolgordijnen

Bij Tonton Tapis maken wij al uw rolgordijnen op maat. Privacy beschermen, licht creëren, de warmte buiten houden, ... Voor elke reden waarom u een rolgordijn nodig hebt, bieden wij een gepaste oplossing:

Amerikaanse rolgordijnen

Een combinatie van hedendaags design met en de geruststellende gezelligheid van textiel. U kunt ze volledig personaliseren dankzij onze ruime keuze aan stoffen. Verkrijgbaar in de collecties Diaz of VerDeco zijn ze makkelijk te reinigen dankzij een volledig demonteerbaar systeem.

Verticale rolgordijnen

Verticale rolgordijnen ze regelen de lichtinval door de lamellen sterker of minder te buigen. Textiel, aluminium of pvc, u hebt de keuze tussen meer dan 400 variëteiten in de winkel. Een veelzijdige keuze!

Vouwgordijnen

Dé trend van het moment! Zij beschermen uw privacy door het licht en nieuwsgierige blikken buiten te houden, of u kiest voor een ondoorzichtig model dat perfect geschikt is voor de slaapkamer. De mogelijkheden qua textuur en afwerking zijn oneindig. In de winkel vindt u talloze profielen om uw vouwgordijnen aan te passen aan uw interieur.

Duo-roll

Een product dat wij op de Belgische markt hebben gelanceerd met een verpletterend succes. Door de afwisseling van doorzichtige stroken en stof, is het vergelijkbaar met een Venetiaans rolgordijn.

Japanse panelen

De ideale oplossing voor uw grote ramen. Ze bestaan uit verschillende panelen en dekken dus een brede oppervlakte terwijl alles mooi op zijn plaats blijft. Deze panelen zijn geïnspireerd op het oosten en geven een originele toets aan uw interieur. U kunt ze volledig naar uw hand zetten en hebt de keuze uit dezelfde stoffen als die voor onze rolgordijnen.

Plooigordijnen

Een modetrend in Nederland en Duitsland, ideaal voor uw draaikipramen of ronde ramen. "Duette" is opgebouwd als een bijenraat. Het product oogt bijzonder elegant maar biedt ook uitstekende isolatie-eigenschappen.

Venetiaanse rolgordijnen

De tijdeloze oplossing die in elk interieur past. U kunt kiezen tussen lamellen in aluminium (16 mm, 25 mm, 35 mm of 50 mm) of hout (35 mm, 50 mm of 65 mm). In de beide gevallen bieden wij u een ruim gamma aan kleuren en texturen. Wacht niet langer en kom eens kijken naar onze collectie Passion Wood, vervaardigd uit tropisch hout!

Velux

Spécialement conçus pour vos fenêtres de toit, les stores et volets roulants VELUX répondent à tous vos besoins : occultation optimale, protection contre la chaleur, décoration. En tant qu'experts dans la fabrication de fenêtres de toit depuis plus de 60 ans, tous nos équipements offrent le même niveau d'exigence pour vous garantir de longues années d'utilisation.

Confection tenture Tonton Tapis

Overgordijnen

Onze experts helpen u uw keuze te maken uit ons ruime gamma overgordijnen. Aarzel niet om rustig rond te wandelen in onze winkel. U zult er heel wat inspiratie opdoen om uw interieur tot in de puntjes af te werken.

Glasgordijnen

Kom eens kijken naar onze collectie glasgordijnen op maat, zij zorgen voor een gezeefd licht in uw leefruimten. Ze zijn licht en elegant en houden alle nieuwsgierige blikken buiten.

Voilage Tonton Tapis
Rideaux prêts à pendre

Kant-en-klaar

Ontdek bij Tonton Tapis in Waremme al onze collecties kant-en-klare overgordijnen en glasgordijnen. Een ruime keuze aan motieven, texturen en kleuren voor een schone en snelle kant-en-klare oplossing.

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.