Accessoires

Uw expert voor de decoratie van plafonds, vloeren en muren

Omdat een decoratie nooit volledig is zonder die kleine details, bieden wij u ook een ruime keuze aan accessoires. Zo kunt u uw interieur personaliseren tot in de kleinste details. Tonton Tapis zorgt niet alleen voor uw muren, vloeren en ramen, maar ook voor uw plafonds in Waremme en omstreken.

Raamaccessoires

Raamaccessoires

Meer informatie

Badkameraccessoires

Badkameraccessoires

Meer informatie

Deurmatten

Plafond - en muurdecoratie

Plafond - en muurdecoratie

Meer informatie

Tafelkleden

Tafelkleden

Meer informatie

Verfbenodigdheden

Verfbenodigdheden

Meer informatie

Raamaccessoires

Organiseer en realiseer de decoratie van uw dromen tot in de kleinste hoekjes. Wij bieden u bijvoorbeeld:

  • einddoppen, dragers en ophangrails
  • Gordijnrails

U vindt altijd een esthetische, voordelige en praktische oplossing voor uw interieur.

store fenetre

Badkameraccessoires

Zet uw voeten meteen op het droge zodra u uit uw douche of bad stapt. Wij bieden u een collectie decoratieve badmatten die uw badkamer een geheel eigen toets geven en perfect passen bij uw badlinnen. Bijzonder comfortabel dankzij hun hoge absorptievermogen!

Deurmatten

Om uw gasten warm te ontvangen of gewoon om thuis zelf te genieten van het comfort, kunt u uw keuze maken uit onze collectie deurmatten. Personaliseer uw interieur met de mat die u zelf het mooist vindt.

Tafelkleden

Ook een ruime keuze aan huislinnen hebben wij in voorraad. Kom eens kijken naar onze gecoate en andere tafelkleden. Zij beschermen niet alleen uw tafel tijdens de maaltijden, maar geven ze ook nog eens een geheel eigen toets. Welke vorm, kleur of motief u kiest, u zult uw gasten altijd in stijl ontvangen.

Plafond - en muurdecoratie

Voor een perfecte esthetische afwerking bieden wij een ruim gamma van decoraties. Lijsten, rozetten, kolommen in polystyreen of polyurethaan .. Wij hebben alles wat u nodig hebt om u perfect op uw gemak te voelen in uw interieur. Onze experts en de kwaliteit van onze diensten staan garant voor een optimaal resultaat zonder randen.

Verfbenodigdheden

Wilt u gaan schilderen maar hebt u nog een verfkwast of verfrol te kort? Geen paniek: bij Tonton Tapis vindt u alles wat u nodig heeft. Aarzel niet om onze verkopers om advies te vragen, zij maken u graag wegwijs in ons gamma.

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.