Vast tapijt

Vast tapijt

Synthetisch materiaal, wol, natuurlijke vezels, ... Kies de kleuren, texturen en afmetingen (van 1 tot 5 meter breed) uit ons ruime gamma in voorraad of op bestelling. U vindt bij ons de volgende merken :

Lano

Een Belgische fabrikant die bekend staat om zijn kwaliteitsdesign. Geweven of getuft tapijt, kunstgras, ... en sinds kort ook vast tapijt van maïsvezels. De cellenstructuur van het gamma SmartStrand zorgt ervoor dat de vezels geen vocht absorberen. Uw vloer is dus vlekbestendig en makkelijk afwasbaar met helder water of met detergent.

ITC

Een gamma vast tapijt en tapijttegels voor residentieel en commercieel gebruik. Daarnaast biedt het ook ongeweven maar gevilt tapijt en technisch vernuftig textiel.

Balsan

Een Franse fabrikant met een gamma vast tapijt in banen en tegels. Een enorme keuze aan kleuren en texturen, zowel voor particulieren als voor professionals.

Zie onze Vast tapijt

Een kleine greep uit de vele producten die u in onze winkel kunt vinden.

Wenst u nog meer inlichtingen?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.