zonwering

zonwering

Bij Tonton Tapis maken wij al uw rolgordijnen op maat. Privacy beschermen, licht creëren, de warmte buiten houden, ... Voor elke reden waarom u een rolgordijn nodig hebt, bieden wij een gepaste oplossing :

automatisatie

Elke ochtend uw rolgordijnen openen om ze ‘s avonds weer allemaal te sluiten? Dit ritueel is verleden tijd. Met onze slimme zonwering kunt u een tijdstip instellen waarop uw zonwering open of dicht moet gaan. Comfort ten top dus.

Daarnaast is het ook mogelijk om scenes aan te maken. U kunt bijvoorbeeld een scene aanmaken voor tv kijken. Als u deze scene aanklikt op de app dan gaat automatisch alle ingestelde zonwering naar beneden zodat u geen last heeft van het invallend licht op het tv-scherm. Als u uw slimme zonwering ook linkt aan een gekend smart home systeem zoals Alexa, Siri of Google assistant, dan kunt u zelfs met een simpel spraakcommando de gevraagde scene uitvoeren.

Illusion zonwering

We overdrijven niet als we zeggen dat de Illusion verweg het meest functionele product uit ons assortiment is. Of u nu volledig doorzicht, doorzicht met privacy of volledige privacy wenst, met de Illusion kan het allemaal. Door de combinatie van een transparante en een dim-out stof kan u de lamellen zo oriënteren tot u de ideale lichtinval bekomt. Daarnaast kunt u dit type raamdecoratie natuurlijk ook volledig openen voor een perfecte doorgang.

Diaz

Amerikaanse zonwering

Een combinatie van hedendaags design met en de geruststellende gezelligheid van textiel. U kunt ze volledig personaliseren dankzij onze ruime keuze aan stoffen. Verkrijgbaar in de collecties Diaz of VerDeco zijn ze makkelijk te reinigen dankzij een volledig demonteerbaar systeem.

Verticale zonwering

Verticale rolgordijnen ze regelen de lichtinval door de lamellen sterker of minder te buigen. Textiel, aluminium of pvc, u hebt de keuze tussen meer dan 400 variëteiten in de winkel. Een veelzijdige keuze!

Vouwgordijnen

Dé trend van het moment! Zij beschermen uw privacy door het licht en nieuwsgierige blikken buiten te houden, of u kiest voor een ondoorzichtig model dat perfect geschikt is voor de slaapkamer. De mogelijkheden qua textuur en afwerking zijn oneindig. In de winkel vindt u talloze profielen om uw vouwgordijnen aan te passen aan uw interieur.

Duo-roll

Een product dat wij op de Belgische markt hebben gelanceerd met een verpletterend succes. Door de afwisseling van doorzichtige stroken en stof, is het vergelijkbaar met een  Venetiaans rolgordijn.

Store japonnais

Japanse panelen

De ideale oplossing voor uw grote ramen. Ze bestaan uit verschillende panelen en dekken dus een brede oppervlakte terwijl alles mooi op zijn plaats blijft. Deze panelen zijn geïnspireerd op het oosten en geven een originele toets aan uw interieur. U kunt ze volledig naar uw hand zetten en hebt de keuze uit dezelfde stoffen als die voor onze rolgordijnen.

Plooigordijnen

Een modetrend in Nederland en Duitsland, ideaal voor uw draaikipramen of ronde ramen. “Duette” is opgebouwd als een bijenraat. Het product oogt bijzonder elegant maar biedt ook uitstekende isolatie-eigenschappen.

Venetiaanse zonwering

De tijdeloze oplossing die in elk interieur past. U kunt kiezen tussen lamellen in aluminium (16 mm, 25 mm, 35 mm of 50 mm) of hout (35 mm, 50 mm of 65 mm). In de beide gevallen bieden wij u een ruim gamma aan kleuren en texturen. Wacht niet langer en kom eens kijken naar onze collectie Passion Wood, vervaardigd uit tropisch hout!

Velux

Perfecte nachtrust met optimale verduistering !
Ideaal voor de volgende ruimtes :

  • Ideaal voor kinder- en slaapkamers
  • Optimale verduistering
  • Traploze positionering
  • Verschillende kleuren en ontwerpen waaronder de Disney & VELUX Kids Collection
  • Profielen van het manueel verduisteringsgordijn beschikbaar in het wit (WL) of in geborsteld aluminium

Het verduisterend gordijn zorgt voor een optimale verduistering. Ideaal voor slaapkamers waar duisternis nodig is voor een goede nachtrust of een dutje overdag

Zie ons zonwering

Een kleine greep uit de vele producten die u in onze winkel kunt vinden.

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.