Vloeren

Een vloer die swingt dankzij een vinyl vloerbekleding

Geef uw vloeren eens een verjongingskuur! Aan mogelijkheden geen gebrek: vast tapijt, laminaat, tapijt, … Voordelige, stevige én esthetische oplossingen! Tonton Tapis biedt u met name een ruim gamma aan vinylbekleding in Waremme en omstreken. Ontdek al onze vloerbekledingen in de winkel.

Kunstgras

Vast tapijt

Vast tapijt

Meer informatie

laminaten

vloermatten

vloermatten

Meer informatie

vinylbekledingen

vinylbekledingen

Meer informatie

Kunstgras

Wat is er mooier dan een vleugje natuur op uw plat dak of terras? Kunstgras is de ludieke en esthetische oplossing voor uw buitenvloeren.

Vast tapijt

Synthetisch materiaal, wol, natuurlijke vezels, ... Kies de kleuren, texturen en afmetingen (van 1 tot 5 meter breed) uit ons ruime gamma in voorraad of op bestelling. U vindt bij ons de volgende merken:

Lano

Een Belgische fabrikant die bekend staat om zijn kwaliteitsdesign. Geweven of getuft tapijt, kunstgras, ... en sinds kort ook vast tapijt van maïsvezels. De cellenstructuur van het gamma SmartStrand zorgt ervoor dat de vezels geen vocht absorberen. Uw vloer is dus vlekbestendig en makkelijk afwasbaar met helder water of met detergent.

Balta

Een gamma vast tapijt en tapijttegels voor residentieel en commercieel gebruik. Daarnaast biedt het ook ongeweven maar gevilt tapijt en technisch vernuftig textiel.

Balsan

Een Franse fabrikant met een gamma vast tapijt in banen en tegels. Een enorme keuze aan kleuren en texturen, zowel voor particulieren als voor professionals.

Onze laminaten

Met of zonder vellingkant … In onze winkel vindt u altijd een laminaat dat perfect beantwoordt aan uw behoeften. Laminaat is een ideaal alternatief voor parket: het is goedkoper en makkelijker te onderhouden en het is ongevoelig voor vlekken. U hebt de keuze tussen verschillende houtsoorten. Elke houtsoort heeft zijn eigen look en voelt anders aan. Kom gerust eens kijken, het moeilijkste is kiezen!

Onze vloermatten

Voor het bed, in de eetkamer, … Voor elke kamer bieden wij u een vloermat op maat. Eenvoudig afgezoomd of met een boord in stof, kunststof of of wol, in verschillende formaten, … Wij kunnen aan al uw eisen voldoen.

Een ruime keuze aan vinylbekledingen

Op zoek naar een voordelige, stevige en esthetische vloerbekleding? U vindt ze bij ons! Kom eens langs in de winkel en bekijk onze ruime stock aan vinyl; Voor uw woning, winkel of bedrijf hebben wij steeds de geschikte vloerbekleding. De breedtes variëren van 2 tot 5 meter en het materiaal is ook verkrijgbaar in kleef- of kliktegels. Kom zeker eens langs om het gamma Starfloor Click uit te testen. Met één klik zijn de stroken perfect aan elkaar bevestigd. Vinyl laat zich heel makkelijk plaatsen en is geschikt voor elke bouwstijl.

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.