onze producten

Kom langs en maak uw keuze bij Tonton Tapis

Meer dan 100.000 verfkleuren vindt u bij Tonton Tapis in Waremme. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze aan behangpapier en aan alles wat u nodig hebt om uw vloeren en ramen mooi aan te kleden.

Een ruim productengamma

Bij Tonton Tapis vindt u alles wat u nodig hebt om uw interieur nieuw leven in te blazen. Maak kennis met onze verschillende producten in de subrubrieken: raambekleding: rolgordijnen, zichtbeschermers, gordijnen, glasgordijnen, Japanse panelen, muurbekleding : verf, behangpapier, vloerbekleding: vast tapijt, vinyl, kamerbreed tapijt, diverse accessoires: kapstokken, verfbenodigdheden, plafonddecoratie…

Ramen

Ramen

Raambekleding: rolgordijnen, zichtbeschermers, gordijnen, glasgordijnen, Japanse panelen, …
Meer informatie

Muren

Muren

Murbekleding : verf, behangpapier, …
Meer informatie

Vloeren

Vloeren

Vloerbekleding: vast tapijt, vinyl, kamerbreed tapijt, ...
Meer informatie

Accessoires

Accessoires

Diverse accessoires: kapstokken, verfbenodigdheden, plafonddecoratie …
Meer informatie

Onze producten in beeld

Onze producten in beeld

Meer informatie

Een team dat naar u luistert

Met meer dan veertig jaar ervaring op de teller zijn de winkels van Tonton Tapis een echte referentie in het domein van de binnendecoratie. Onze teams staan steeds klaar om u te helpen bij de juiste keuze uit ons ruime productengamma. Stijlen, tinten, materialen of kleuren … Met hun ervaring garanderen ze u een onberispelijk resultaat!

Wat bieden we aan ?

Naast een zeer ruime keuze aan artikelen biedt Tonton Tapis U ook een waaier van diensten.
Gordijnen op maat ? Ons atelier staat tot uw beschikking voor de nodige confectie.
Renovatie van uw interieur ? We hebben de nodige adviseurs in huis alsook de professionele diensten voor de uitvoering van de werken.

We bieden alsook een levering, gaande van verfpotten tot vloerbekleding en dit in de nabijheid van onze winkel. Tongeren, Sint-Truiden, en de volledige provincie Luik.

* Zie verkoopvoorwaarden in de winkel

WENST U NOG MEER INLICHTINGEN?

Kom eens langs in onze winkel op de Chaussée Romaine, 191 in Waremme. U kunt uw decoratiewinkel ook telefonisch bereiken op +32 (0)19/32.24.19. Wij werken met name in de regio Tongeren, Sint-Truiden, Hannut, Ans en in de hele provincie Luik.